Ландшафтен дизайн и процес на засаждане​

1

Консултация

Ще се срещнем с вас, за да обсъдим какво искате от вашата градина/терен. Ние ще оценим терена и ще обсъдим с вас как и от кого ще се използва вашият терен, за да получим ясна картина за вашите нужди.
Ще ви покажем примери за нашата работа и чертежи, за да ви дадем по-добро разбиране на обхвата на нашата работа и процеса на проектиране.
Можем също така да предоставим справки и местоположения на някои от нашите завършени проекти, които можете да посетите и да получите представа за нашата работа.

2

Предложение за дизайн

След нашата среща ще ви предоставим предложение за ландшафтен дизайн за дизайнерските изисквания на вашата градина и услугите, които бихте искали да предоставим.
Ако приемете предложението за дизайн, ние ще продължим напред към цялостното завършване.

3

Работа по проекта

Ще проектираме вашата градина с подробна и точна – мащабирана снимка, която показва местоположението на всички предложени растения и елементи на проекта плюс съществуващите елементи, които трябва да останат.
Ние ще ви предоставим окончателен мащабен план за ландшафтен дизайн и план за засаждане, заедно със снимки.

4

План за засаждане

Зелените площи са органични и трудни. И въпреки че вашата градина може да има добра основа, тя от време на време ще се нуждае от допълнително засаждане или дори цялостна пресадка.
Нашата услуга за засаждане включва изготвяне на планове за засаждане, снабдяване и подбор на растенията, както и самото засаждане на растенията.

5

Озеленяване

Ние подготвяме планове за засаждане, в който се очертават видовете, броя, разстоянията и грижите за растенията, последвано от избора и подбора на растенията, и накрая – засаждането на растенията.