За нас

Цялостна концепция, дизайн и изработка по условията на клиента

Работим с подбрани специалисти от ландшафтни изпълнители, специалисти по водни характеристики и дизайнери на осветление. За да гарантираме, че процесът по проектиране, от първоначалната концепция до завършването на проекта е гладко и безпроблемно.

1 +
КЛИЕНТИ

Трудно е да си представите как може да изглежда вашата градина и да се определи къде да поставите осветление и растения за най-добър ефект. Нашата роля е да ви помогнем да направите точно това.

20 +
декара площ

В Бянови предприемаме подход, като разработваме дизайнерската концепция заедно с нашите клиенти, приспособявайки услугата според техния вкус, нужди и бюджет.

1000 +
РАСТЕНИЯ

Дори и най-съвременните сгради трябва да бъдат омекотени с красиво озеленяване. Ние подготвяме професионален планов за засаждане, правилно разстояние и грижи за растенията.

Защо БЯНОВИ?

Разсадникът е регистриран през 1990 година изграден в градската градина в град Павликени на площ от 5 декара. През 2002 година близо до село Стамболово фирмата изгражда втора производствена база. През годините разработваната площ се увеличава прогресивно и достига с днешна дата до внушителните 180 дка.

Днес видовото разнообразие в нея е от над 200 вида и форми. Годишно в производствените си бази фирмата произвежда от 30 000 до 50 000 броя растения

Нашата цел

Нашата цел е да отразяваме възможно най-отблизо стила, декорацията и цветовата палитра на дома на клиента, така че да има силна визуална връзка между вътрешното и външното пространство.

Редовно работим в тясно сътрудничество с архитектите и интериорните дизайнери, за да гарантираме, че това е постигнато.