Основната цел на поливната система е да осигури максимално плътно и равномерно напояване на площта с точно необходимото количество вода, което е много важно при поддръжката на градини.

За услугата

Автоматизирани поливни системи

С изработването на такава  система в градина Ви , пестите време, оптимизирате  разхода на вода, намирате оптималният  воден режим за растенията.

Поливната система може да включва:

Основната цел на поливната система е да осигури максимално плътно и равномерно напояване на площта с точно необходимото количество вода, което е много важно при поддръжката на градини.

Капково напояване

Капковото напояване е най-ефективният начин за напояване на високи храсти, цветя и зеленчуци.

С напояване директно до корена спестяваме вода, намалят се загубите от изпаряване, както и от повърхностно изтичане при достигане на пределна влажност на почвата.

Разпръсквачи

Поливката чрез разпръсквачи се използва основно за напояване  на тревни площи. Много е важно да има пълно поливно покритие, за да не се образуват сухи петна и по този начин да се влоши качеството на градината Ви.

Подземното капково напояване

Подземното капково напояване още повече намалява загубите от евапотранспирация, както и от повърхностно оттичане. Поради факта, че се поставя под земята и не пречи за поддръжката на тревата, този вид капково напояване може да се ползва и при тревни площи. Има няколко вида решения за предпазване на капкоотделителите от навлизане на корените на тревата. С химикали във водата, с химикали в състава на материала за изработка на маркуча или с медни пластини в капкоотделителите, които окисляват корените и те не влизат в дупките на капковият маркуч.

Специализираният проект, които ние ще изработим  за Вас ще е от доказани професионалисти в  сферата. Ние гарантираме  прецизен и бърз монтаж в уговорените срокове,  защото времето е ценно за всички.

Свържи се с нас и си запази час за оглед